Spring til indhold

Trænger lastbilen eller traktoren ny autopolstring? Der kan være mange grunde til at du vil have special syet eller polstret sæderne. En af de sædvanlige grunde er selvfølgelig slitage. 

Er maskinerne dit værktøj og autosædet din kontorstol? Så er det klart at der vil ske slid af den ene eller anden grund. Hos FL Buur arbejder vi med alt fra autopolstring og ombetrækning. Vi går op i høj tilfredshed og glade kunder. Og der er ikke noget som en autopolstring, der får køretøjet til at se ud som ny.

Autopolstring af dine lastbiler og traktorer

Er sæderne slidte og trænger der til nye sædebetræk? Det kan også være, at du vil beskytte sæderne i lastbilen eller traktoren så længe som muligt. Hvilket forlænger maskinens værdi og holdbarhed? FL Buur sørger for lige præcis den autopolstring du har brug for.

Hos FL Buur har vi har vi viden inden for autopolstring af lastbiler, busser, varevogne og traktorer. Vi har mange års erfaring og kvalitets bevidste tilgang. Vi leverer top prof autopolstring til konkurrence dygtige priser. Vi sørger for at overholde aftalt tid, betingelser og levering.

Vi vil sikre fortsat udvikling inden for vores fag. Derfor er vores mål at have hver opgave i fokus og levere et færdigt produkt. Produktet skal indfri kundens forventninger.

Går du og leder efter fag personer med erfaring i ompolstring? Så kan du nu indstille jagten. Hos FL Buur står vi klar til at hjælpe dig med din maskiner. Så du igen kan have flot og holdbart interiør i dine lastbiler, traktorer eller varevogne.

FL Buur holder til i Vrå, Nordjylland. Ønsker du en uforpligtende samtale med FL Buur og en snak om vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter? Så kan du kontakte os i dag på tlf: 98 99 81 11 eller på kontakt – Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle