Spring til indhold

Leder du efter en autosadelmager, der kan levere den kvalitet og med den tilgang som du har brug for? Når lastbiler, traktorer og varevogne trænger til ny polstring, står FL Buur klar til at løfte opgaven.

Vi lægger alle meget tid i vores køretøjer. Når køretøjet oven i købet fungerer som “kontor”, hvor arbejds dagene bliver brugt, er det endnu vigtigere at tingene er i tip top stand.

Er der behov for autopolstring ifm. slitage eller har interiøret brug for et ekstra pift? Få polstret køretøjet med et ekstra slidstærkt materiale, der holder længere. På den måde opper du også værdien og leve alderen af dine sæder. 

Med autosadelmager FL Buur er der kvalitet i højsædet

FL Buur har over 35 års erfaring som autosadelmager. Vi er stolte af at kunne sige, at FL Buur design er den virksomhed i Norden med den største baggrunds viden. Og vores erfaring kommer vores kunder til gode.

Vi ompolstrer sæder, reparerer auto møbler og tilbyder service af en række produkter. Vi er eksperter i polstring. Dit køretøj er derfor i trygge hænder hos autosadelmager FL Buur. 

Vores top prioritet er tilfredse kunder – og vi leverer det aftalte produkt til tiden og som aftalt. I tilfælde af, at du går og leder efter eksperter i ompolstring, så kan du nu stoppe jagten. Vi garanterer produkter i top kvalitet til konkurrence dygtige priser. Lad os tage en snak om dit ønske til polstring og finde frem til en løsning, der fungerer for dig.

Autosadelmager FL Buur holder til i Vrå, Nordjylland. Ønsker du en samtale med FL Buur og en snak om vores service? Eller har du spørgsmål om vores produkter? Så kan du kontakte os i dag på tlf: 98 99 81 11 eller kontakt – Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle