Spring til indhold

Er du også ofte ude og køre langt? Når man er langt væk hjemmefra og har kørt mange kilometer, kan det være rart hvis lastbilen man kører, er komfortabel. Og så må den også godt være lidt hjemlig og se godt ud. Har du kigget på lastbil gejl, er du ikke den eneste.

Hver en lastbil har potentialet til at være lige så unik og sjov som den person der kører den. Lastbil gejl er derfor ikke blot til pynt, men også en form for personligt præg du kan give din lastbil.

Lastbil gejl og lir til 

Hos FL Buur har vi en række gardiner og et bredt udvalg af lamper og lys. Der er noget for enhver smag. Så du kan dekorere lastbilen som du vil have den.

Vi har også et udvalg af bilstereoer. De lange ture på motorvejen bliver gjort lidt bedre med favoritterne på playlisten. En god bilstereo giver god stemning i lastbiler langs motorveje og landeveje i hele verden. Derfor er musikanlæg et af de vigtigste tilføjelser til lastbil, varevogn eller personbil. 

Top prioriteten hos FL Buur er glade og tilfredse kunder – og vi leverer det aftalte produkt til tiden og som aftalt. Vi garanterer produkter i top kvalitet til konkurrence dygtig pris. Lad os tage en snak om dit ønske til lastbil gejl i alle former og farver. Vi har bilstereo, lys, gardiner, lækker polstring og meget andet tilbehør. Hvad passer ind i din kabine.

Hos FL Buur i Vrå, Nordjylland, hjælper vi dig med at finde det helt lastbil gejl. Ønsker du en uforpligtende samtale med FL Buur og en snak om vores udstyr til lastbilen? Eller har du spørgsmål til vores service? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 99 81 11 eller kontakt – Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle