Spring til indhold

Står du og skal have ny polstring af møbler? Leder du efter en sadelmager, som har kvalitet og kunde tilfredshed i fokus? 

Dine møbler har flere funktioner. Det er en praktisk del af hverdagen, men det er også en del af indretningen. Holdbarhed og udseende går hånd-i-hånd, når du skal tage stilling til materiale, farve og sadelmager. Hos FL Buur går vi op i at du skal være glad for det færdige produkt og at vi leverer et produkt af høj kvalitet.

Med 35 års erfaring i bagagen, står vi klar til at tage opgaven op med polstring af møbler, stole og sofaer. Vi arbejder med ombetrækning, ompolstring og reparation af dine møbler og interiør af køretøjer.

Vi ved hvor vigtigt det er, at dine møbler bliver lige som du vil have dem. De skal være helt perfekte. Som en del af indretningen er møbler tit i fokus. Hvordan vil du indrette dit hjem?

FL Buur: Kvalitets polstring af møbler 

Holdbarhed er et andet nøgleord når det kommer til polstring. For at sikre lang levetid for dine møbler, bruger vi kun kvalitets materialer. 

FL Buur har erfaring med polstring af møbler! Vi ved hvor vigtigt det er, at det hele er perfekt og lever op til din standard. Skal dit møbel have ny polstring? Hvad passer ind i hos dig? Ingen opgave er for stor eller lille. 

Vi sørger for ombetrækning af alt fra kabine sæder, sofaer, stole, lænestole og meget andet.

Sadelmager, FL Buur i Vrå, Nordjylland, hjælper vi dig med ny polstring af møbler. Ønsker du en uforpligtende samtale med FL Buur og en snak om vores betræk? Eller har du spørgsmål til vores service? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 99 81 11 eller kontakt – Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle