Spring til indhold

Trænger sæderne i din lastbil eller hele kabinen til en ny polstring? Hvad end du vil have nyt læderrat, nye sæder, eller have repareret gear stangen, tæpper eller dør panelerne, så står FL Buur klar til at klarer en ompolstring, der giver følelsen af ny bil.

FL Buur er en autosadelmager, der har kvalitet som hovedfokus. Vi har erfaring med ombetrækning, reparation, ompolstring og meget mere. 

Vi står også klar hvis du skal have nye gardiner, lys eller bilstereo. Det brede udvalg af produkter og service garanterer en god køretur.

Få kvalitet i højsædet med en polstring

Nye sæder i læder giver en helt speciel følelse. Er dine sæder slidte og trænger de til at skiftes ud? Der er måske brug for at beskytte kabinen for at forlænge værdien. Eller måske har du bare brug for at give det hele et pift. 

Når sæderne bliver skiftet ud med læder, oplever du en følelse af luksus, som giver interiøret i kabinen et løft. Udover det eksklusive look, er sæder i læder også nemme at rengøre og vedligeholde. 

FL Buur tilbyder også at udskifte ratbetræk eller sætte nyt læder på. 

Vi forstår behovet for at gøre noget ekstra ud af kabinen. Der bliver brugt så meget tid derinde, at det kan ses som et andet hjem. FL Buur vil derfor gøre vores for at dit hjem væk fra hjemmet, er lige som du vil have det. 

Hos FL Buur er glade og tilfredse kunder det vigtigste – og vi leverer det aftalte produkt til tiden og som aftalt. Vi garanterer produkter i top kvalitet til konkurrence dygtig pris. Skal din lastbil have ny polstring? Hvad passer ind i din kabine?

Hos FL Buur i Vrå, Nordjylland, hjælper vi dig med at ny polstring. Ønsker du en samtale med FL Buur og en snak om vores betræk til lastbilen? Eller har du spørgsmål til vores service? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 99 81 11 eller kontakt – Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle