Spring til indhold

Går du og leder efter en sadelmager i Nordjylland, som har kvalitet i fokus? Er dine møbler blevet nedslidte, eller trænger de til et nyt look? Når motorvejene er dit kontor, bruger du meget tid i din lastbil. Det er vigtigt, at dine møbler, sæder, rat og meget andet ser helt perfekte ud og lever op til din æstetik.

Når du bruger møbler meget, bliver de slidt ned med tiden. Det kan ikke undgås. Men med kvalitets materialer kan du forlænge møblernes levetid markant. Ved valg af rette produkt, fx. læder, får du mere ud af dine møbler. Her er der også den fordel, at det er nemt at gøre rent. Den rette sadelmager sætter fokusset på kvalitet og holdbarhed. Men dit ønske kommer først. 

Erfaren sadelmager i Nordjylland

FL Buur har 35 års erfaring i bagagen som sadelmager. Den erfaring bruger vi til at skabe gode kunde relationer, ved at tilbyde et færdigt produkt i top kvalitet og en service der er ligetil og uden forsinkelser.

Hos FL Buur er glade og tilfredse kunder det vigtigste. Vi leverer det aftalte produkt til tiden og som aftalt. Vi garanterer produkter og service i top kvalitet til konkurrence dygtig pris. 

Vi har også erfaring med polstring af lastbiler. Vi ved hvor vigtigt det er, at kabinen er perfekt og lever op til din standard. Skal din lastbil have ny polstring? Hvad passer ind i din kabine? Ingen opgave er for stor eller lille. 

Sadelmager, FL Buur i Vrå, Nordjylland, hjælper vi dig med at ny polstring. Ønsker du en uforpligtende samtale med FL Buur og en snak om vores betræk til møblerne? Eller har du spørgsmål til vores service? Så kan du kontakte os allerede i dag på tlf: 98 99 81 11 eller kontakt – Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle