Spring til indhold

Diamond Perl Tørring Håndklæde

179,97 kr.

Diamond Perl Tørring håndklæde

Varenummer (SKU): 954
Kategori:

Beskrivelse

Diamond Perl Tørrings Håndklæde Ekstra Stort er vævet af samme type mikrofiber som bruges i vores klude og håndklæder, specielt designet til malede overflader, men vævet på en meget speciel måde. Ved første øjekast ser det ud som det er et håndklæde inde i håndklædet, mens det i virkeligheden er det en vævning. En meget speciel vævning, der fanger vandet og bringe den til kernen af håndklædet. Diamond Perl Tørrings Håndklæde tørre hurtigt uden at efterlade rester.

 

Du er sikker på at blive imponeret første gang du prøver Diamond Perl Tørrings Håndklæde!

Diamond Perl Tørrings Håndklæde er designet med kun én ting i tankerne: At tørre bilen effektivt og skånsomt! Diamond Perl Tørrings Håndklæde er således ikke, som mange andre tørre håndklæder, hvilket er en større udgave af en mikrofiber klud til lak. Dette håndklæde er ikke egnet til polering af polish eller voks. Det er perfekt til aftørring af vandet. Intet andet! Det er det, der gør det så perfekt til det arbejde det er meningen det at gøre.

Diamond Perl Tørrings Håndklæde efterlader ingen fnug. Det er helt skånsom mod alle overflader såsom maling, glas, crome, plast og aluminium. Med den absorberende kerne, de bløde mikrofibre der tørre hver bid af fugt af køretøjet for en ren overflade, helt fri for vandmærker og striber. Mere perfekt kan det næppe være.

 

Hvad gør Diamond Perl suger vand så god?

Diamond Perl Tørrings Håndklæde bruger en teknologi kaldet kapillarvirkning. dvs. stof bestående af tusinder af mikroskopiske “rør”, som suger væske op. Tænk på de tynde rør lægen bruger, når der bliver tager en blodprøve fra din fingerspids. Dem der suger blod op i et tyndt rør? Dette er kapillær.

Under anvendelse af samme teknologi på mikroskopet niveau i tekstilerne, opnår et tekstil der absorberer fugt hurtigt. Når du kombinerer dette med den specielle vævning struktur Diamond Perl har, opnår man et tykt håndklæde, med flere lag af kapillærer, og kan således ikke kun absorberer vand hurtigt, men også i imponerende mængder. Dette giver den imponerende effekt af Diamond Perl Tørrings Håndklæde.

Dimensioner: 80 x 60 cm

Vaskes separat, uden brug af afspændingsmiddel ved 60 ° C

 Skal lufttørres indendørs. Brug ikke tørretumbler.

Tilfredse kunder

Gode tilbud i shoppen

Betaling inden afsendelse

Vi leverer til hele Europa

100% sikker betaling

FL Buur ApS | Smidstrupvej 331, 9760 Vrå | CVR: 25643127 |  +45 98 99 81 11
Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle